Почистване на дворове, за да се чувствате спокойни всеки ден

С настъпване на топлото време все повече се замисляме за откритите пространства като вила, къща на село и дори бунгало с двор. В настоящата тема ще поговорим за почистване на дворове и градини, за да се чувствате спокойни всеки ден.

Градината е мястото, където се чувствате най-добре. Възможно е обаче да нямате достатъчно време да му се насладите, защото трябва постоянно да чистите, поливате и косите тревата. Нужно е да се грижите за зеленината и цветята, които сте засадили. Ако невинаги разполагате с време и енергия за това, обадете се на специалисти и се наслаждавайте на градината си всеки ден.

Освен услугите на Фирма за почистване на дворове, вили, търговски, производствени и офис площи, може да разчитате на почистването на открити пространства, което включва косене на трева, почистване на двора и грижа за растенията и дърветата. Едно от правилата, които екипите от такива фирми спазват е: „първо ред, после чистота“. Това, което се прави във вашата градина трябва да внася ред и красота. Всички неща трябва да са подредени по местата им, за да имате свободно място за почистване и тогава започва работата.

Ако имате нужда от чиста градина, в която да релаксирате и невинаги разполагате с време да я поддържате, то фирма за почистване може да ви помогне да извършвате дейностите, за които нямате време или просто не харесвате.

Пролетта и есента са пиковите сезони, когато работата в градината е най-интензивна и през тези периоди екипите работят на пълен работен ден, за да бъдат на разположение на всички клиенти. Дори, през лятото работата е най-много, затова се работи много усилено, така че вашата тревна площ, дървета и цветя да изглеждат свежи, през цялото време.

Услугите по почистване на дворове, включват:

Косене на трева;

Почистване на дърветата, според височината;

Отстраняване на получения боклук до границата на имота;

Варосване на дървета;

Поддръжка на градини и зелени площи;

Други услуги по заявка, в зависимост от нуждите.

Ето и спецификите към всеки вид услуги:

Косене на трева с моторна резачка

Косене на трева в малки пространства, наклонени ъгли, специални форми в моравата, във височина, включва събиране на отпадъците и съхранение в специални торби.

Подстригване на дърветата

Формираща резитба, поддържане на короната, зелена резитба, възобновяване, плододаване, овощни дървета, декоративни растения

Почистване в градината

Събиране на дървесни остатъци, листа и отпадъци.

Косене на трева с машина

Косене на тревата, върху твърди и прави повърхности на желаното ниво и съхраняване на остатъците в специални чували.

Подстригване на жив плет

За подчертаване и разчупване на шарки, градина, двор или обществена институция, оградена с жив плет, имате нужда от специален дизайн за вашия жив плет. Тогава специалистите измислят иновативни решения и дизайни за вас.

Източник на информация: Извозва.сом

Scroll to Top