5 идеи за почистване на тавани още по-интересно

Почистване на тавани. Каква тъжна дума. Също така ли сте депресирани, когато знаете, че трябва да прекарате по-голямата част от почивния ден с прахосмукачка в ръка и почистване на килими? И все пак има начин това да се случи по-безболезнено. Ако подходите творчески към въпроса, тогава този скучен процес може да стане много по-смилаем.

  1. Използвайте услугите на фирма по почистване на тавани

Може би най-модерният и безпроблемен начин, когато се налага поверявате малко работа на фирмите с услуги.

В този момент ще имате повече свободно време. Например да приготвяте нещо по интересни нови рецепти, да се насладите на вкусна храна или просто да обърнете повече внимание на домочадието.

  1. Включете музиката

След като приключихме с практическата част, може да преминете към емоционалната. Защо не почистите рутинно къщата с музика? Нещо весело и още по-добре – диско от 80-те. Няма такива хора, които не биха потропали с крака под запалителните хитове на Boney M, Ottawan, ABBA и мрачния Modern Talking. Не е забранено да танцувате – настроението ще се подобри значително и ще се изразходват повече калории.

  1. Поставете си колан за отслабване

Защо не или шорти. Разбира се, това е съвет за тези, които се интересуват да отслабнат малко. Не може да намерите време за фитнес по никакъв начин – добре, ето го вашият „домашен“ фитнес. Енергични движения и наклони – какво по-добро от домашна тренировка за мускулите. Гарантираме ви, че резултатите ще бъдат приятни.

  1. Ароматизиране на дома

Преди да започнете почистването, запалете ароматна свещ или ароматна пръчица или изсипете прясно смляно кафе в чинийка. Оставете така приятните миризми да съпътстват не толкова приятния трудов процес. Сега може да ви се струват пълни глупости, но повярвайте полезни са!

  1. Още няколко практични съвета

Неизползваните филтри за кафе са страхотни средства за почистване на прозорци.

Животинската коса се отстранява добре … с мокри ръце. Вместо трескаво да почиствате с прахосмукачка кувертюра или фотьойл, върху който котка или куче е легнало пълноценно цяла седмица, или да харчите метри тиксо, намокрете дланите си и бързо изгребете следите от козинката на вашия домашен любимец. След това преминете с лента и покривалото е чисто.

Съвети за премахване на восъка. Поставете два слоя хартиени кърпи върху восъчното петно ​​и използвайте горещата ютия или сешоар на най-горещата настройка. Хартиените кърпи ще абсорбират горещия восък.

Ако всичко това ви се струва досадно задължение или имате свои собствени тайни за лесно почистване, то приложете ги. Ако не потърсете smetishte.com за съдействие на адрес: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte.

Scroll to Top