Няколко трика за по-добра мултимедия за кола

Искате ли кристално-чист звук, когато слушате музиката си на път? Може би търсите и по-добра картина в автомобила. Време е да изберете идеалната мултимедия за кола.

Ето и няколко трика за най-добро автомобилно стерео изживяване:

Оптимизирайте аудио настройките на вашия телефон при използване на Bluetooth. Ако подготвяте плейлиста от телефона си, стерео уредбата на колата ви ще звучи толкова добре, колкото и това, което се предава. Ето, защо трябва да сте сигурни, че използвате най-добрата настройка на звука на мултимедията за кола, както и на приложението, от което се предава по-точно вашата музика.

Използвайте висококачествени файлове. Така, когато плащате за музика, качеството на файла трябва да е първокласно. Ето, защо е важно да слушате музиката си от надеждни източници. Другата страна на това е, че някои услуги ви позволяват да предавате по-точно музика. Ако използвате услуга за стрийминг, качеството ще зависи от вашия безжичен сигнал.

Усъвършенствайте стерео уредбата за кола

Ако не разбирате от монтаж на джаджи, по-добре си наемете професионален монтажник, за да ви съдейства по инсталацията на най-добрата мултимедия за кола. Професионалистите знаят как да добавят стратегически звукоизолиращ материал, така че да чувате високоговорителите си, а не шума от пътя.

Персонализираните корпуси на високоговорителите, също така ще ви помогнат да се насладите максимално на звука. Така няма да се притеснявате от тракащи звуци, които пречат на вашето слушане.

Ето още 3 неща, които могат да са ви от полза:

3 неща, които могат да унищожат високоговорител на кола

Ако инвестирате в мултимедия за кола, искате да се грижите добре за нея и да може да се наслаждавате на музиката си години наред, трябва да съобразите някои неща. Ето няколко неща, които със сигурност ще повредят вашите високоговорители, така че може да избегнете преждевременната смяна на някои от тях:

  • Не сменяйте защитния капак

Високоговорителите са доста лесни за повреда. Ето, защо те идват със защитни капаци. Ако капакът се отлепи по някаква причина, сменете го незабавно. Без това защитно покритие е твърде лесно да се разкъса конуса.

  • Увеличаване силата на звука твърде високо

Без значение, колко харчите за вашата стерео уредба в колата, никога не трябва да увеличавате усилването до десет. Никоя система не е проектирана за максимална производителност. Едва ли ще искате да рискувате да издухате нов високоговорител?

  • Повреда от топлина

Това може да се случи или, защото в автомобила става твърде горещо, или защото във високоговорителя се вкарва твърде много енергия. Термичната повреда ще унищожи качеството на звука, също толкова бързо, колкото всяка механична повреда.

Щом знаете вече толкова много може да изберете спокойно своите авто джаджи и аксесоари от BGAUTO.EU.

Scroll to Top