6 модерни дамски раници, които отговарят на всеки външен вид

Ако търсите удобен, модерен и универсален модел чанта, то имаме чудесна новина за вас – моделите дамски раници се завръщат. Те заемат твърдо своето място в списъка с най-важните покупки за сезона. Няма да е трудно да разберете кой модел да вземете, ако имате най-подходящите опции под ръка. Такива са следните:

Дамска чанта

Функционалност

Градските раници със здрава многоъгълна основа са патентован модел на много производители. Смелият дизайн е много привлекателен сам по себе си, но тази раница има както форма, така и съдържание. Калъфката не се мокри, трудно е да се надраска и е абсолютно невъзможно да се отвори без знанието на притежателката й. Вътрешността на дамска раница от естествена кожа, например е приятна на допир, еко велур, който отблъсква водата и мръсотията, а за организация вътре има джобове за лаптоп, документи, карти, пропуски, тетрадки, карта за пътуване и дори бутилка вода! И дори повече, не е нужно да търсите ключове: специален магнит ще ги държи на място.

Дамска чанта

Дизайн

С малки изключения, повечето дизайнери са представили в своите колекции изключително минималистични модели раници – едноцветни, без изобилие от ципове, нитове, джобове и други декоративни елементи. Колкото по-опростен е дизайнът на раницата, толкова по-модерно изглежда и по-лесно е да се впише, дори в офис стил. Отличен пример за това е дамска раница цвят горчица.

Когато избирате дамски раници, обърнете внимание на формата. Тя трябва да е ясна, близка до правоъгълна. Раницата не трябва да прилича на чанта за училище. Тя трябва да е достатъчно твърда и удобна за съхранение на документи или други важни неща.

Дамски раници

Материал

Това, което не можете да ограничите, е в избора на материал, от който е направена раницата. Разбира се, най-често срещаният вариант е кожата, но не трябва да се ограничавате само до нея. Ето защо, ако вече имате една кожена раница, тогава разгледайте по-отблизо по-креативните варианти – лесно можете да намерите модели, изработени от велур, рипсена или козина, какъвто е моделът на дамска раница червена. Между другото, това е чудесен вариант за зимата! Освен това наличието на раница, например изцяло с пайети, ще издаде истинска мода във вас. В същото време останалата част от раницата трябва да е изключително проста. Не по-малко оригинално решение е плетената вълнена раница.

Дамска чанта

Размери

Какъв размер трябва да е модерната раница този сезон? Основното нещо е, че не бива да е миниатюрна. На второ място, тя трябва да изглежда добре на фона на обемни връхни дрехи. Раницата трябва да е достатъчно голяма, каквато е Дамска раница в червен цвят, за да съдържа всички необходими неща. Така, тя ще поддържа форма в правилното състояние.

 

Дамска раницаЦветове

Съгласете се, че черното невинаги е най-добрия избор. Понякога е доста скучно решение. Така, че не се колебайте да изберете по-креативен модел или се спрете на универсален вариант, който ще подхожда на всяко облекло. За романтичните хора има и нещо интересно – дамска раница цвят горчица с джоб в бледорозов нюанс. Футуристичните опции от метална кожа също са полезни!

Дамска чанта

Катарами, закопчалки, висулки

Някои аксесоари със сигурност ще изглеждат по-добре и ще правят нещата според обстановката по-добре, ако към тях има декорации. Катарами, закопчалки и висулки, цип и други украшения може да разкрасяват и вашата раница.

Ако раницата има колани или връзки, то те със сигурност трябва да съответстват на цвета на основната част. Всички метални елементи трябва да имат изключително проста форма. Що се отнася до циповете, не трябва да има много от тях от външната страна на раницата. Максимум две са достатъчни, но в същото време е добре дошло, ако са разположени асиметрично, както е представено това в модела на дамска раница в тъмно синьо.

Scroll to Top