Мебели за офис и училище

Офис и студентски мебели се отличават със специално търсене. Днес производителите предлагат широка гама от продукти.

За офис оборудване, мебелите са разделени в категории като мебели за мениджъри, за персонал, за приемане на посетители, чакащи (най-често в рецепция) и за преговори.

Но със сигурност важен елемент от интериора на офиса е масата, която често заема централно място. При избора й е важно да се вземат предвид необходимите размери на мебелите, които зависят от общата площ на помещението и от показаните функционални нужди. Масата трябва да е конструктивна с рафтове, врати, чекмеджета и др.

Друго мебелно обзавеждане, без което не може офиса и ученическата стая е бюрото. В него се поместват огромно количество документи и неща. Кабинетът трябва задължително да отговаря на функционалните нужди и да бъде оборудван с компактно офис бюро, както и с множество рафтове и стелажи. Вижте тези Стелаж Zeus. Всички те трябва да са идеални за бързо намиране на необходимите папки за документи в бъдеще.

Днес има тенденция към предпочитания към гардеробите, тъй като са просторни и функционални, а благодарение на стилен дизайн те могат хармонично да се вписват във всеки интериор, без да претрупват пространства.

Що се отнася до мебелите за учебни заведения, тук е основната тема се пада на бюрото на ученика. При избора му, важните аспекти са високото качество и специален дизайн. По време на дългия процес на учене, писане, четене, рисуване ученикът не трябва да бъде уморен и да изпитва физически дискомфорт.

Структурата на бюрото трябва да съответства на анатомичните характеристики на структурата на тялото на ученика, неговата възраст, тегло и височина.

Използването на качествени материали за студентски мебели се дължи на увеличената му експлоатация в бъдеще, затова тя трябва да бъде здрава и трайна, както и безопасна за здравето на децата. Така че, за производството на училищни мебели се използва ламиниран ПДЧ (ESP) с клас на емисиите E1, който е най-ниското ниво на емисиите на токсични вещества.

Scroll to Top