Как да се отървете от отрицателната енергия в къщата. Съвети Фън Шуй

Понякога се случва, така, че в живота всичко е добро. Понякога обаче има много, дребни кавги, незаслужени обиди и неразбиране, хуманното отношение в тези случаи, често напуска къщата.

В този случай майсторите на Фън Шуй препоръчват да почистите негативните и да не пуснете да се появяват в къщата. Как да направите това?

Да се ​​отървете от ненужни неща

Ако имате желание и възможност да започнете нов красив живот, без натоварването, стари оплаквания и неизречени думи започнете с изхвърляне на всичко излишно.

Отървете се от излишъка и в прекия смисъл на думата. Със сигурност в къщата има неща, които са напълно ненужни. Може да разчистите с помощта на https://www.konkurenti.com/pochistvane-tavani-stolichna-obshtina.

 

Пречистване

Общото почистване също ще помогне да премахнете отрицателната енергия от дома. Специално внимание трябва да се обърне на ъглите – в допълнение към почистване на подове и стени и да се разпръсне енергията останала в застой.

Как да се отървем от отрицателните в къщата

Съществуват и начини за блокиране или отразяване на разрушителните потоци от негативна енергия. Първо в списъка е терените да бъдат осветени, а сол и огледала, да бъдат разположени на правилните места. Солта трябва да се разпръсне в ъглите преди всяко почистване, тя абсорбира отрицателните вибрации. С огледалата е малко по-трудно – те могат да бъдат подредени само така, че да отразяват нещо приятно, не могат да отразяват съня. Едно от най-добрите места е срещу входната врата.

Баня и тоалетна

В допълнение към отрицателното, трябва да затворите местата за изтичане на добра енергия. Мястото на постоянно изтичане на положителна енергия е банята. Поради това, за предпочитане е да се направи разделяне или поне да се създаде визуална бариера между мивката на банята и тоалетната директно – подходящ екран или нисък дял, ако това е невъзможно да се направи разграничение между стената. В допълнение, вратата, водеща от банята към жилищните помещения, не трябва да бъде затворена.

Scroll to Top