Стилът на „сладката изкусителка“

С блясък на лошо момиче, с разрошена коса и вид на гореща лейди, дори холивудската звезда е така очарователна, а сега и ти можеш да си като нея. Опитай стила на знаменитостите, по който целия свят полудява.

Някои от тях са стил нов имидж, а това придава на чара им още по секси нотки. Косата ти може да е леко небрежна, очите съблазнителни и очертани, а скулите и устните разпалващи мъжката фантазия. Предлагаме ти 4 неща във външността, към които да се насочиш, а с тях безспорно и вербално ще навяваш на мъжете „Аз съм изкусителка, ела и ме вземи“:

Започни и приключвай всеки път с почистване на чувствителна кожа, а след това постарай се да постигнеш:

  1. Коса като коприна – ако вечерта си имала чудно красива прическа, с уникални букли, то навярно на сутринта от нея няма и помен. Предлагаме ти да освежиш косата с пръска вода, а след това внимателно да нанесеш стилизанти за коса по всяка видима къдрица. Преди тази процедура може да наведеш косата надолу и с върха на пръстите да „тупираш“ корените на главата. По този начин ще придадеш обем на прическата. Ако косата ти е редка, направи с машата тук-там няколко къдри, обърни косата отново надолу и намачкай с пръсти. По този начин ще отделиш буклите, придавайки обем на прическата.
  2. Страст в очите – гримът е наситен, опушен и леко размазан, сякаш си изкарала тежка нощ. За препоръчване е нанасянето първо на очна линия или молив, а след това и кремообразните сенки. Петролно зеленият цвят е идеален за лятото, наред с това отива и на брюнетки и на блондинки. Когато си готова нанеси два пласта спирала, препоръчително е тя да е водоустойчива и задължително изчакай между пластовете, за да изсъхне.
  3. Изкусителната усмивка – добре е преди нанасянето на червилото да ексфолиращ кожата на устните с мека четка (може да ползваш и тази за зъбите). Така ще отстраниш мъртвите клетки от кожата и ще подобриш кръвообращението. Усмивката става по-сочна, след като поставиш гланц, та макар той да е без цвят. За дамите със светла кожа, препоръчително е да използват светли, прасковени и нежни нюанси. За по-матовите жени се разрешават и по-тъмни или ярки цветове.
  4. Румения тен – нали не си забравила, колко нежно и румено е лицето ти след фитнеса, сега може да го вмъкнеш и в ежедневието. За целта избери кремообразен руж и розов ефект. Те ще се прелеят в едно, придавайки на тена свеж вид/. За по-лесно нанасяне се усмихни и покрий скулите с руж. С кръгови движения разнеси продукта назад към косата. Постави малко от ружа и в центъра на деколтето за още по-магнетичен и естествен вид.

 

 

 

Scroll to Top