Бохемски стил в дамските дрехите

Възможността да се обличате елегантно, стилно и красиво, а в същото време комфортно е умението на майстори и хора с богато въображение. Ето защо бохемският стил в дрехите или бохо стил, често се наблюдава в творческите личности, които притежават нюх. Облеклото в този стил е същото „реално, има склонност към естествени материали и носи смисъл. Всеки елемент се смята за дреболия и има своето дълбоко значение.

Разликата между бохемския стил и другите е липсата на правила и ограничаващи рамки. BOHO е стил на живота, в който хората се изразяват с помощта на облеклата. Докато има елементи, които са сходни по стил с много други стилове. Понякога дори е трудно да направите грешка, ако в детайли познавате този стил.

Дизайнерите също са творчески хора Boho. Това е причината, че на всички модни ревюта има цели колекции. И дизайнерите с радост ще ви посъветват по въпросите, свързани с бохемския стил. Ако разгледате в сезоните назад, можете да добиете ясна представа за майсторска класа от световноизвестния моден дизайнер Робърт Кавали.

Бохемски стил на облекло: майсторска класа от детайли в изображението:

  • Цветовете на колекцията „Roberto Cavalli“

Всички цветове, които са характерни за стила, също присъстват в очарователните облекла на Роберто. Задържаните нюанси на сини, кафяви, зелени, черни и сиви цветове са съчетани с лъскави златни и сребърни мотиви. Специалното очарование на тези заглушени тонове е прикрепено към тъмночервените елементи. Също така, майсторът на рокли комбинира животински отпечатъци и модерни европейски елементи. Заслужава да се отбележи великолепното облекло, където под прозрачните тъкани може да се види златна верижна поща.

  • Бохемският стил на облекло залага на текстурови решения

Друга особеност на бохото е да използват различни текстури в един костюм. Комбинация от въздушни платове, трикотажни платове, кожи и козина, също е типичен. В колекцията на Cavalli роклите се допълват от кожени ръкави, кожени якета, якета от коприна или памук, както и разнообразие от аксесоари. Облеклото е максимално многопластово и лицето изчезва, когато всички летящи тъкани и кожи се превръщат в един шифон. Многопластовото е един от отличителните белези на бохемския стил. Такъв невероятен ефект е резултат от комбинация от различни неща в един костюм. Всъщност, това може да са две или три неща от килера ви, просто трябва да можете да го почувствате и откриете, когато дойде времето да създадете следващия слой. В стил „бочо“ всяка част от екипажа допълва останалите части и заедно изглеждат много хармонични.

  • Бохемски стил на облекло и аксесоар

Компетентният избор на аксесоари е много важен. В колекцията на Роберто Кавали, всички модели са украсени с прекрасни шалове, шалове, фини украшения от пера и аксесоари, изработени от метали.

Цветът и тяхното значение хармонично се комбинират по избран начин. Всичко в новата колекция корелира в бохемски стил, където облеклото не отнема вниманието от лицето на модела. Тези дрехи са ненаситни и величествени, удобни и изискани. Всички екипи са уникални.

Дори критиците прекланят глава и наричат „нова бохемия“, концепциите, които правят жената силна, самоуверена, леко войнствена личност.

 

 

 

Scroll to Top