6 модерни съвета за жени

Ако искате да пренасочите основните компоненти на модерен гардероб, към Pin Up стила можем да опитате.

Тук говорим за следните алтернативи:

  • Пухкава пола: Това е един от основните детайли за визуално разширяване на бедрата, което е много важно за този стил. Все пак, ако вече имате широки бедра, предпочитайте по-добре полите тип молив, с подчертани акценти и различни плътни фигури, които ще подчертаят добре плюсовете на тялото ви.
  • Рокли на адрес: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/дамска-рокля-от-разноцветен-шифон-с-де.

Съществуват най-разнообразните силуети в този диапазон – от линиите А до фините опции за ласкателство на фигурата. Акцентът върху талията е най-важният детайл тук. Може също така да създадете контрасти с цветовете, използващи монохромни рокли  и да ги съчетаете с аксесоари, като например при сортиране на стегнати черни рокли с червен цветни аксесоари.

  • Топ и блузи с дълбоки изрезки: Последните могат да бъдат деколтета или гол гръб.
  • Якета и жилетки: Такива чудесно подчертават повече женствеността.
  • Шорти: Това, което трябва да имате предвид в този случай, е, че шортите, които предпочитате, не трябва да бъдат прекалено къси. Можете да изберете опции или дизайни с копчета или без тях, но с големи джобове.
  • Панталони: Онова, което е от съществено значение за панталоните, е, че трябва да се стесняват на дъното и да се разширяват отгоре, като създават обем.

Разберете повече и от това място: http://ucheni.com/2017/09/18/как-да-персонализирате-стила-в-модере;

Може да посетите и тук за: http://123more.eu/2017/09/15/дрехи-за-жени-вашият-стил.

 

Scroll to Top