Как да направите дома си по-зелен

Ако търсите безопасни начини за почистване на дома си, трябва да се освободите от дома от токсични химикали. Почистете дома си с продукти за естествено почистване. Това ще ви спести пари, ще подобри здравето ви и ще намали въглеродния отпечатък над околната среда. Направете ден на почистване с екологично чисти решения за почистване.

Продуктите, които съдържат нефтохимикали, белина, амоняк, каквито и да е токсични, невро токсини или канцерогенни са вредни както за нас, така и за околната среда. Ето защо е препоръчително да се използват нетоксични почистващи продукти. Между другото, тези мощни, биоразградими почистващи разтвори са изключително ефективни. Направете някои малки промени в навиците за почистване. Това определено ще има положително въздействие.

Почистете дома си бързо, ефикасно и естествено! Всичко от домашни миризми, пръстени в банята, до червени винени петна върху килими или петна от вода може да бъде елиминирано с подходящи почистващи разтвори. Повече инфо за почистване на апартамент с препарати тук: http://bezvredno.com/pochistvane-apartament-preparati.

Намалете разходите си за домакинството и въздействието върху околната среда, като използвате екологично чисти почистващи продукти на достъпни цени. Има много решения за почистване, които можете да използвате, за да почистите дома си и да го направите по зелен начин

Ако искате да акцентирате върху най-традиционните и лесни за почистване продукти. Бъдете сигурни, че тези продукти ще накарат вашия дом да заблести.

Сода за хляб

Содата за хляб е перфектно почистваща. Тя е страхотна като дезодорант. Можете да поставите кутия в хладилника, пералното помещение и навсякъде другаде, за да абсорбирате миризми. Смес от бакпулвер и вода (или бяло вино) може да се справи с петна от килими от червено вино.

Лимонов сок

Лимоновият сок е чудесно естествено решение, което може да се използва, за да направи блясъка в дома ви. Използвайте лимона, за да миете чинии, повърхности и петна. Имайте предвид, че лимоновият сок може да действа като естествен белина. Също така, можете да направите почистващи пасти, чрез смесване на оцет или сода за хляб с лимонов сок.

Оцет

Оцетът е чудесен продукт за естествено почистване, дезинфектант и дезодорант. Оцетът е идеален за убиване на бактерии и микроби. Всичко, от което се нуждаете, е да разбъркате разтвор от еднакви части вода и оцет в спрей бутилка и ще почисти повечето райони на дома. Независимо от това, се препоръчва да не се използва оцет върху мраморни повърхности. Можете да почиствате пода в банята с разтвор от оцет / вода.

Не се колебайте да почистите дома си по старомоден начин. Използвайте екологично чисти решения за почистване и се възхищавайте на свежите блестящи резултати.

Ако искате да намалите отпадъците от опаковки, не купувайте нова бутилка почистващ разтвор всеки път. Закупувайте почистващи продукти, които предлагат опция за зареждане. Не хвърляйте старите си дрехи. Нарежете ги и ги използвайте като кърпи за полиране и почистване .

 

 

Scroll to Top