Тропически акценти или африкански интериор в съвременния дом

Ако търсите модернизъм с африканска тематиката може да постигнете това за една или повече от една стая. За целта използвайте естествени материали, които да се съчетаят с личните предпочитания и стила на подобен дизайн.

Тук: http://www.depo.bg/pochistvane-na-dvorove-s-izvozvane-na-hrasti-bokluci, може да разгледате за почистване на дворове, преди и след аранжиране.

Гамата материали на африканския стил включва следните материали: бамбук; имитация на кожа; керамика; дърво. Покритията са от естествени материали: тръстика и бамбук, които рационално се използват само когато няма достъп на пряка слънчева светлина.

Мебелите е по-добре да са от кожа в топъл кафяв цвят. Подреждането на домашно обзавеждане се препоръчва да бъде в центъра на стаята. На пода се полага мокет, имитиращ животинска кожа или тръстикови рогозки. Лятната версия се прави с африкански декор – една и съща светлина и естествените цветове, аксесоари под формата на колони и декоративни палми, ракита мебели от бамбук.

Ако не искате да смените интериора, може само да го допълните с африкански декор: сменяеми части на тапицерия, украса по фасадите на вложки, изработени от бамбук и ратан. Тук: http://evro5.com/tavani-mazeta-sofia, може да откриете фирма за почистване на мазета и тавани.

По някаква причина, много хора мислят, че тапетът в традиционния африкански стил задължително е в нюанси на зебра или жираф. Стените могат да бъдат украсени с отделни фрагменти от тапети в подобни цветове. Но основните идея заложена тук са обикновени природни и топли нюанси.

Богатите африкански къщи може да са облицовани в камък. В бедните хижи се наблюдават акценти с тръстика.

С цел да се създаде тропическа акцент по пода и стените могат да се добавят елементи от бамбук или тръстика.

Ако малките детайли са достатъчно наситени в интериора на дома, таванът може да остане просто бял.

Африканският стил в интериора залага на много аксесоари, които подчертават самоопределения дизйн. Те могат да включват: плетени абажури; африканска маска; живи растения; амулети и глинени фигурки; керамични и дървени съдове; трофеи и много други. Дори ако тези неща никога не са били донесени от Африка, те са подходящи за декорация.

Тук: http://evrosonda.com/sonda-za-voda-podpochveni-vodi, може да откриете сонда за подпочвени води.

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top