4 съвета да имате модерна и елегантна кухня

Питате ли се как да имате лъскава и елегантна кухня, която да съчетава модерни и класически елементи, при условие, че това място от дома е подложено на най-много натоварване и нацапване. В него мазни петна, миризми, пара и трохи се трупат ежедневно, а това бързо отвежда до овехтяване на мебелите и нужда от подмяната им.

За да сърните за по-дълго кухнята си, трябва ежедневно да се борите с мръсотията. Това е като храненето. Човешкият организъм се нуждае от храна, поне 3 пъти на ден. Докато приготвяме храната, обаче цапаме някои терени в кухнята. Ако имате изцяло бяла палитра, стъклен плод, традиционна архитектура и съвременни мебели, такива създават шик в кухня, но и изискват постоянство в забърсването.

Що се отнася до дизайна и някои ремонти, е добре да предвидите, както оборудване и мебели, така и фирма, която извозва.

Вдъхновен от европейска тенденция и традиционна архитектура с модерен дизайн, лесно може да наблегнете на минималистични елементи като декоративен таван и повдигащи се прозорци. Резултатът е не само свеж и младежки, но и едно от най-любимите места на собствениците на жилища „в къщата, когато те са соло.

Когато обаче търсите адаптивно преконфигуриране на стаи, пространство, добавяне и разширение, което се заменя с покрита веранда в задната част на къщата, то по-светъл и просторен, пълен с характер стил може да имате, само ако се лишите от излишните неща. Вижте повече за това тук: http://smetishte.com/izvozvane-apartament-smetishte.

 

С практичност може да бъде оборудвана всяка кухня с два вида плот и материал. Мраморът може да бъде малко по-темпераментен. Ако добавите малко елементи, но с голяма приложимост и във вашата кухня ще получите своята простота и геометричен дизайн, както и емблематични фокусни точки, които придават модерен ръб.

Светъл дъб в мебелите, например ще внася светлина о галантност. Такова обзавеждане е известно от времето на Луи XVI и стилове маси със столове с бели винилови седалки могат да бъдат използвани и в съвременната трапезария. Това, разбира се ще зависи от финансовите ви възможности. Към такъв стил на обзавеждане може да добавите и прозорци и френски врати, които водят към задния двор и позволяват да попада много естествена светлина. Научете и за фирма по почистване на дворове: http://fori.eu/pochistvane-dvorove-chicho-fori.

 

 

 

 

Scroll to Top