Зеленият цвят за кухня – предимства в избора

Зелето и неговите нюанси допадат на повечето хора. Те предизвикат положителни емоции, тъй като са свързани с дивата природа. Да бъдеш в среда, декориран в цветовете ни кара да усещаме мир и спокойствие. Зеленото е обичан и уважаван цвят сред декоратори, ангажирани в дизайн домашни интериори. Когато не се чувствате като у дома на уютно и удобно помислете за този цвят.

Благодарение на богатите си цветове, зеленото се счита за един вид пръчка. Интериорът, доминиран от зелени цветове, било то баня или всекидневна, винаги ще изглежда свежо, подходящо и навременно.

Ето и фирми, които да са полезни при организиране извозване, почистване на апартаменти от стари мебели и изхвърляне на отпадъци:

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM

OBSHTINI.COM

HAMALSKI.COM

Друго положително качество на този цвят е да не причинява наситеност на цветовете. С други думи, не е възможно да се уморяваме от него.

Кухня в зелено

Според дизайнерите, кухнята е водещо пространства и това тя да бъде украсена този нюанс си е самата привилегия. И не без основание. Зелената кухня изглежда сочна, прясна, вкусна и създава съществено отношение. Тя кара хората да усещат положително настроение и вечно лято.

Това е любимото ни място, където прекарваме времето си заедно с приятели или семейството. И, разбира се, би било желателно, такива срещи да са провеждани не само в добра компания на чаша чай, но в тих, разговор и приятна среда. Така зеленото е подходящ цвят за тази цел и стои перфектно в интериора на кухнята.

Друга особеност на този цвят е, че дори да поставите в стаята си само зелени нюанси и да добавете, свързани с тях, проектирания, няма да бъдат засегнати.

Най-успешната комбинация от зелени и други нюанси се счита за съчетания с тонове като бежово, всички нюанси на кафяво и сметана;

Ако искате да засилите чувството за яркост – изберете чисто бял цвят, без намек за скука или син цвят;

Жълтата кухня ще добави дълбочина на цвета с каки, ​​шам-фъстък. Те придават на интериора блясък;

Дизайнът ще изглежда необичайно стилен, ако се спрете на комбинация от сиво и мента;

Модерните кухни съчетават Зелените нюанси като розово, оранжево и червено.

Естественото осветление на помещението, също играе важна роля. Кухнята в сиво-зелено, с прозорци с изглед към северната страна, ще изглежда скучна и като пещера. За тъмните кухни препоръчваме използването на цветове като лимон, шам-фъстък, розово, оранжево, корал, бяло и всички нюанси.

Ако имате слънчева кухня, тук не може да се ограничите. Зеленото ще повлияе на характера на интериора. Тъмните цветове като каки, ​​строго зелено, блатно ще направят интериора по-сериозен.

Светлите цветове ще добавят лекота. Всичко това как да се съчетаят цветове ще направи възможностите за тяхното използване в интериора по-осезаеми.

 

Scroll to Top