Няколко прости начина за подобряване декора на вашия нов дом

Декорът на къщата се превръща в основа на самия дом, когато хората живеят в нея наистина добавят свои собствени лични щрихи и акценти на мястото. Всеки дом трябва да има уникалност от останалата част на къщите и апартаментите в местността. Затова като начало на декор не е само едно от най-ефектни неща, внесени, но и куп артефакти и скъпи сувенири.

Става дума за изявление и персонализация, за уникалност, която може да бъде предявена с правилните неща. Така тя може да направи всяко пространство в дома и може да разкаже една история.

Започнете с фирма за извозване FORI.EU, когато трябва да изхвърлите някои стари и излишни неща.

Ето някои неща, които ще направят всичко различно към декора на дома:

Стена стенописи: Противно на общоприетото схващане стенните фрески не е необходимо да бъдат от масив или скъпо дърво. Малко иновации в съчетание с голямо въображение и всичко, което наистина си заслужава.  стенописът на стената трябва да има една тема за вдъхновение. На второ място в средата на произведението може да се постави боя, стъкло и керамика. Всички те работят изключително добре. Стенописите са отличен начин да направят изявление, а също могат да включват любимите стилове уличното изкуство като графити или традиционни дизайни като пещерни рисунки.

Декоративни възглавници: Разхвърляните възглавници са перфектни бохо шик елементи, които може да добавите към декора на стаята. Те са перфектни аксесоари за вашите дивани и столове. Разбъркват се и се смесват с различни цветове, модели и текстури. Контрастът е стратегически и трябва да съответства на всяко помещение или пространство, за да създава модерен усещане. Използвайте стари тениски за създаване на нови калъфки за възглавници. Пакчуърк, бродерия и дори стари отпечатъци, зашити заедно правят интересен аксесоар декор за мебелите на Вашия дом. Когато имате много мебели за изхвърляне, научете повече на SMETISHTE.COM.

Шарени вентилатори: Индия е една от най-големите пазари за вентилатори. Украсени вентилатори с декоративни функции, като метални акценти и светлини правят един наистина елегантен центърът за всяка стая. Това също придава многоцелеви комунални обекти и те изглеждат изключително елегантно и добре.

Иновативни Вази: Свежи цветя добавят нотка цвят. Само добавка към свежи цветя е новаторска вази за цветя. Всичко това ще направи фантастични вази в стари стъклени бутилки!

Завеси: Алтернатива на изчерпателните стенописи за стената са завесите. Завесите може да бъдат нещо от племенни маски на стената снимка със скъпоценни семейни спомени. Завеси предназначени да бъдат в центъра на цяла стая и по превъзходен начин в каталога за пътували, при разговор по време на партита и соаре.

Подчертайте за комфорт: акценти като мини кушетки, любовни места, бар столове, боб торби и ниски столове за сядане и стъпенките са страхотни за коефициент на комфорт и пространството. Това помага да се придаде на дома наистина удобна и приветлива обстановка с настроението. Ако ви трябва помощ в почистването, потърсете EVRO5.COM.

Scroll to Top