Как да превърнете дома си в зимна страна на чудесата

Когато мислите за трансформиране на дома в зимна приказка, най-вероятно се мисли за добавяне на елементи като снежинки и коледни украси. Въпреки това, има много повече, за да направите вашия дом зимна приказка. И тук съвсем не става дума единствено за поставяне на снежен човек на предната страна в двора, където лятото има трева. Обърнете внимание на тези различни начини, за да се уверете, че вашият дом е готов за зимата и създава уютна атмосфера през целия зимен сезон. Научете повече и за почистване на дворове през зимата.

Обърнете внимание на кухнята

Кухнята е сърцето на дома, особено по време на ваканционния сезон и зимата. Ако Вашата кухня не може да се справя с работата, сега е време да мислите за това обновяване, така че можете да направите всички зимни екстри, които трябва да направят дома ви по-вкусен сезон пълен с невероятни екстри и лакомства. Може да искате да помислите за замяна на вашите уреди, добавяне на нови гишета, смяна на пода, или може би дори напълно препроектиране на цялата кухня. Ако имате малък бюджет, организирайте боядисване. Това може да създаде тласъкът, от който вашата кухня се нуждае, за да изглежда страхотно.

Уютен дом

Всеки иска да се чувства уютно през зимата и вашият дом не е по-различен. Проветривата, среда е приятна, но не бива да се прекалява и да се стига до температурата на замразяване. Добавете уютни елементи за вашия дом, за да се уверите, че той е до вас на топло до пролетта. Но вместо да мислите за добавяне на одеяла, мислете за това как можете да направите дома си уютен отвън навътре. Добавете допълнителна изолация на вашите стени или таванско помещение, проверка за течове от вашите въздуховоди, запечатване на всички течове в врати или прозорци с време източване и други мерки, за да си гарантирате, че вашият дом ще се запази студен. Можете също така да правите нещата вътре, за да направите дома си уютен. Добавете завеси над прозорците, за да остане студеното навън. Може дори да искате да замените еднослоен прозорец с двойни прозорци стъклопакет. Килими и разхвърляни възглавници създават уютно настроение в дома.

Декориране за сезона

Може да прегърнете сезонна с декорация през зимата. Помислете за начина, по който можете да създадете външния вид на сезона. Добавете зимни елементи, като борови шишарки, зимни плодове, ванилия аромат свещи и снежинки в цялата къща.

Ъпгрейд на оборудването.

Всяка година, е важно за почистване на отоплителната система, за да се гарантира, че работи при максимална ефективност. Ако е необходимо, добавете индивидуални отоплителни инсталации, възли за спални или хол, с цел допълване на цялостната система за отопление в дома. Научете повече и за почистване на мазета и тавани. Не е тайна, че по тези места всички складираме много излишни вещи.

И не забравяйте – Коледа е за най-доброто от всичко, така, че не се лишавайте да се поглезите – себе си и близките с приятни неща, а работата оставете на специалистите

Scroll to Top