3 идеи за украса в интериора – създайте със собствените си ръце

Ние сме подготвили за вас няколко страхотни идеи за уютна къща, която може да сътворите сами със собствените си ръце. При всичко това няма да се налага никакво заплащане, само желанието, любовта и красота, придружени от малко упорита работа. Прочетете и се вдъхновете и вие! Започнете с изхвърляне и извозване на стари мебели.

Коледен венец с цитруси – Това украшение изглежда особено добра в коридора. Традиционното му място е на входната врата, но можете да окачите декорацията и на стената над огледалото или на вратата на кабинета. Основното нещо, което трябва да се съобрази са размерите на венец, според района, където трябва да бъде поставен. Декораторите предпочитат да правят коледни венци от ярки материали и готова украса: изкуствени цветя и плодове, пластмасова рамка, коледна украса, шоколади. Направете си едно почистване на апартамент и ами ще се уверите колко много материали имате за тази дейност. При всичко това ще имате богато украсен коледен венец за никакви пари.

Направете цялата къщата в такива елементи от различни цитрусови плодове; Сухи листа, низ от зеленчуци или венец като истинско художествено изобретение. Използвайте лепило и вече имате коледен венец в готов вид! Разберете и как да направите извозване на стари мебели.

Поставете сухи клонки на перваза на прозорец

Украсете прозорец в малката спалня, детска стая или кухнята. Може да организирате едно почистване на мазета и тавани.

Няма да е трудно, ако в гората или в парка намерите красива клон. Потърсете при почистването на дворове. Такъв може да стане модерен екологичен корниз и няма да ви струва и стотинка! Премахнете старата тръба и поставете клона. Това ще изглежда много красив, а трябва да бъде с дължина (леко изпъкнала отвъд ръба на страната на прозореца) и да бъде под формата на една права линия. Леки криви, но така, че завесите не застой на дъгата. Сухият клон може да боядисате с боя в желания цвят и да нанижете завесите! Може да намерите интересни идеи и при почистване и извозване на електроуреди.

Табуретка от ненужни неща – подредете допълнително пространство за сядане. Повикайте си майстори за демонтаж на мебели. Някои интериорни дизайнери могат да проектират тези неща в стила на таванско помещение, а дори със собствените си ръце, може да направите всичко възможно най-просто. Опитайте да направите столче от списания – те са доста гъсти и имат желаното тегло, седалката ще се превърне надежден  удобен стол за сядане. Трансфер, по-ниската база, дървена дъска (възможна за рязане) или тава. Подгответе плоска възглавница отгоре. След това вземете два колана и стяга вертикалната структура – нищо сложно!

Scroll to Top