Натуралното не трябва да бъде скучен цвят

Декорирането на апартамент може да бъде трудна задача. Не само в по-малък интервал, но също така и от вас се очаква да обзаведете според сегашния стил и състояние на апартамента. Плюс това, много от апартаментите разполагат с неутрални цветове, за да задоволят всеки възможен наемател. Това обикновено се състои от сиви или бежови килими и бели стени, в съчетание с дървения под или ламинат.

За щастие, тези неутрални (и леко скучни) цветове не трябва да застане на пътя по персонализация на вашия дом. В действителност, това може да добавя меко докосване към всичко ново. Ако ви трябва транспорт за извозване на тежки мебели, строителни отпадъци след ремонт или изхвърляне на всичко старо от дома, вижте в почистване на дворове.

Всичко се свежда до като си спомням всеки елемент, който купуват. С правилния начин на мислене и подход, можете да обзаведете по начин, който ще отговаря на това, което всеки иска за своя апартамент.

  1. Натурални мебели

Когато става въпрос за създаване на нов апартамент, мебелите са най-важният компонент. В края на краищата, без мебели, една стая е основно безполезна. Направете живота си малко по-лесно, като се откажете от мебели в неутрални цветове; това ще предотврати огромното главоболие в бъдеще.

Мислете за това по този начин: Мебелите са важни елементи във всеки дом. Когато вашите основни компоненти са в неутрални нюанси, като бяло и светло сиво, те ще бъдат по-склонни да работят с всяко пространство, в което бъдат преместени. Вижте повече за услуги по преместване и изхвърляне на стари мебели.

По-простите мебели са по-разнообразни. Неутрална цветова палитра също осигурява „чисто“ за всеки апартамент, което ви позволява без усилие да се комбинират нещата в различни цветове и стилове. Това е особено полезно, ако вашият вкус има тенденция да се развива и да се промени, след известно време. Ще имате свободата да експериментирате с различни теми.

Библиотеки, бюра, маси и столове са идеални части мебели. Такива могат да се закупят и в неутрални нюанси и да създадат комфортна среда за живеене.

  1. Изберете цветни аксесоари

Розов акцент – ако търсите нещо повече от една цветова палитра сиви, бели и бежови цветове, обърнете се към възможностите за декор. Тези елементи лесно превключват от един към друг и са сменяеми, ако промените или искате да опитате нещо ново, това е добър начин. Вижте повече за изхвърляне на мебели.

Когато един път сте се отървали от всичко старо и непотребно в помещенията е време да опитате да намерите елементи, които отговарят на вашата идеална цветова схема и обхват.

  1. Използвайте разумно

Разбира се, цветовата палитра и темата на вашето пространство крайна сметка зависи от вас. Все пак, има някои диапазони на нюанси, които работят най-добре след посещението от хамали. Този избор не само ще ви помогне да се отвори пространството, но и създават приятно визуално усещане, в което много повече може да си импровизирате.

Scroll to Top