5 от най-добрите места за разглеждане със самолет

Дали това е един полет с балон над Хималаите или наблюдаване на китове от хеликоптер, всичко е незабравимо и предлага едно вълнуващо пътуване със самолет.

  1. Пустинята Наска, Перу

Плато Наска пустинята е едно от най-сухите места на планетата. Тук се намира най-мистериозните чертежи на земята. Изключителни издълбани върху наземни линии, които се простират на километри, добавят ясна фигура. Те могат да се научат животни, хора, но само от височина. 35-минутен полет със самолет е достатъчно, за да се види всяка тях. Като се има предвид завесата на прах над пустинята по-добре е да имате план за пътуване сутрин или вечер.

  1. Полет до Аляска, САЩ

За да видите шейна с кучета в състезанието, трябва да отидете на посещение при ескимосите. Такова необикновено турне ще е възможно над Аляска. Хеликоптерът е оборудван със ски за пътуване за сняг до отдалечени области. Конкурси започнат през март. Продължителността зависи от участниците в мобилността.

  1. Дирижабъл над Токио, Япония

Ако някога видите снимка на нощ над Токио, направени от спътника, ще се съгласите, че градът прилича на коледна елха. Най-добрият начин да се види това е като се проучи столицата на Япония от дирижабъла. Обиколката ще продължи около половин час при скорост от 60 км / ч. Ако летите през нощта ще гледате залеза над страната на изгряващото слънце.

  1. Сафари в балон, Серенгети, Танзания

Савана Серенгети (от малайски език – „обширни пространства“) са впечатляващи сами по себе си. А ако прибавим към това възможността да се видят със собствените очи, най-редки фауна, хипопотами, чакали, стада зебри, жирафи, гигантски, величествени лъвове. Всички балони се издигат над Серенгети, преди изгрев слънце. Най-доброто време за пътуване – края на май и юни, а след това през ноември и декември. След това е възможно да се наблюдават огромни миграции на животни.

  1. Китове, Каикоура, Нова Зеландия

Най-доброто място на земята, където можете да видите китове в североизточния бряг на Нова Зеландия. На това място може да видите косатки. Каикоура привлича различни риби, които обитават океанските басейн. Пътуването може да е по всяко време на годината. Самолетът се приближава до водата на разстояние от 150 м.

Scroll to Top