Как да носите джапанки това лято

Джапанките са идеален избор за лятна обувка. Те са подходящи около басейна на ефектна вечер в града, на плажа и дори за разходка по морската алея.

Какви видове джапанки има това лято и как да избираме време за промяна, разберете сега:

Мека кожа: Покупката на джапанки, които са изработени от висококачествена, мека кожа, минимизира потенциала за мазоли и други видове възпаление. Тя създава максимален комфорт на ходилото, защото е изработена от естествен материал, който лесно се адаптира към краката. Тези модели могат да се носят и с спортно-елегантни дрехи.

Гума за огъване: Внимателно огънете тригерът от край до край, като си гарантирате, че се огъва на краката. Обувки от всякакъв вид, в това число джапанките, никога не трябва да се сгъват на половина. Те не трябва да натоварват ходилото в областта на стъпало, защото могат да доведат до деформации. Гумените джапанки подхождат най-вече с плажно облекло, но може да се носят още с къси панталонки, поли и рокля МЕРИ син.

Правилно избраният номер: Казват, че летните обувки трябва да са точният размер. Това правило важи с пълна сила, ако са отворени на пръстите. Тогава кракът се плъзга напред и ако номерът е един над носения, ще се образува голям луфт откъм петата. Ето, защо е важно джапанките също да са избирани по мярка. Пръстите на краката или петата не трябва да висят над ръбовете. За една добра обувка е от жизненоважно значение да създава сфера за здрави крака.

Избягвайте инфекция: Некачествената подметка може да доведе до болести като мехури или гъбични заболявания. Не пренебрегвайте дразнене между пръстите на краката, по-специално, когато ремъкът (каишките) на петите не пасва идеално.

Не, на „ре-износването“: Не носете една и съща двойка джапанки, година след година. Ако те показват признаци на износване, трябва да ги изхвърлите.

На пазара съществува най-различни модели и материи джапанки – плат, кожа, гума, силикон. Изберете тези, които се чувстват най-добре на ходилата.

Scroll to Top