4 предимства на Ламиниран паркет

Знаете ли, че изборът ви на ламиниран паркет е правилен. Ако не сте сигурни в него или все още се колебаете дали да го замените с друга подова настилка, то погледнете някои неоспорими факти за това:

Щадящ околната среда

Ламинираният паркет е екологично чист и подлежи на многократна употреба. Той е лесен за инсталиране и лесен за снабдяване. Неговите части са от естествени дървени частици, останали от други обработки на дърво. Това го прави екологичен за природата, защото за добиването му не се изсичат живи дървета и предпазва депата от излишни отпадъци, защото той поглъща изхвърлените дървени отломки. Ламинираният паркет дава възможност за по-честа подмяна и преинсталирате, когато се налага, именно заради факта, че не струва прекалено скъпо и е еко. Това прави ламинатът перфектен за многократна употреба материал. Ако по някаква причина ламинат е частично повреден, може да го предадете за „повторно използване“, вместо да изхвърлите! Не забравяйте, боклук на един човек е съкровище за друг.

Ламиниран паркет ще свърши отлична работа в кухнята

Това, което прави ламиниран паркет правилния избор са редица предимства. Знаете ли, че ламиниран паркет бързо се превръща в подовото покритие? Защо? Той е по-здрав, по-траен и дава по-луксозен вид на по-рентабилен цена. Ламинираният паркет предлага външен вид на недвижими дървени подове или шисти, но в продължение на около две трети от цената!

Екзотичен паркет Бамбук е отличен избор – здравословен за семейството и за околната среда. Изключително траен и устойчив на надраскване, той няма да изчезне дори след години на излагане на пряка слънчева светлина. Може да се изненадате, но ламинираният паркет е химически устойчиви – дори най-трудните петна може безопасно да премахнете упорити замърсявания с ацетон, без увреждане на пода.

Ламинатът също не гори – така че можете да го инсталирате в предната част на камина без притеснения! Дори горящи въглени, падащи на пода няма да предизвикат запалимо или промяна на цвета.

Ламинираният под се инсталира е толкова лесно! Не е нужно да сте майстор, няма да има проблем да го инсталирате. Всеки производител осигурява лесно следване на инструкциите за инсталиране и най-новите ламинати поколение идват с лесна система с „клик“ без нужда от лепене, само заключваща система.

Scroll to Top